Stockholmshelg

Ja, nu sitter jag på tåget till Sthlm – ser fram emot en härlig tjejhelg med en kompis från Borlänge! Perfekt att mötas i Sthlm, halva vägen var liksom. Lite tråkigt att missa Varvet idag, hade gärna passat på att kolla från hisingssidan nu när vi bor där. När det är dags för nästa års varv har vi förhoppningsvis flyttat!

Det blev en tidig morgon för mig, klockan ringde redan halv sex… Grymt nöjd med att vi tog oss ut och sprang igår kväll iallafall! Jag var ju trött redan innan men det var riktigt skönt med en runda. Kändes som jag inte tog ut mig helt heller, så M kanske har rätt – fem km på 30 min kanske redan finns där…Å andra sidan hade jag ont lite här och där igår så det var nog bra att ta det lugnt. Skynda långsamt som sagt!

Jag tar alltid med mig frukost på tåget eftersom det tyvärr inte finns några bra alternativ vare sig på caféerna på centralen eller på tåget än. Så, till frukost idag blev det tre kokta ägg, några skivor parmaskinka och babyplommontomater – mycket gott! Fast Ms frukost där hemma såg ju inte helt fel ut…mandelbröd är sååå gott! Längtar lite efter en kopp varm choklad här för det är ganska kallt på tåget, men, det får vänta tills jag är hemma! Får se vad jag kan hitta för paleovänliga alternativ i helgen, nötter är som vanligt med i väskan för nödsituationer 😉

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *