Susannes magic Friday

Sista dagen på arbetsveckan och sista passet med goa crossfitgänget. Lyckades lista ut vilken WOD vi skulle köra idag, direkt när det blev bekräftat så steg pulsen på Susanne. Box jumps på 60cm för tjejerna, det é grejer det 😉 Sen måste jag nämna att äntligen så var Göran tillbaka. Så kul och trevligt att han var med igen.

Först ut lite styrka och det blev marklyft 3,3,3,1,1,1
Martin: Kom “endast” upp till 120kg, gjorde två försök på 130kg men det gick inte. Tror jag körde slut ryggen lite för tidigt.
Susanne: Drog till med nytt PB på 87,5kg! Så grymt! Och vilken start!

Metcon: AMRAP 12min av:
6st Deadlift M 100kg / S 60kg
7st HSPU/Push ups
8st Box jumps M 75cm / S 60cm

Martin: 5varv, grymt nöjd med att jag fixade totalt 35st HSPU! Tror jag löste nästan alla varv unbroken på HSPU.
Susanne: 5varv+7reps, hon såg sin fiende (boxen på 60cm) i vitögat och körde på! När hon hade klarat första varvet med hoppen och push upsen på tå så var hon så glad att hon hade kunnat stanna där. Men inte min Susanne, hon dundra på.

Det är så himla kul att se att det lossnar för henne. Om jag ska vara ärlig så vet jag inte om det är roligare för mig än för henne ha ha… Vi sköter kosten bra, tränar kontinuerligt men man måste ha tålamod.. Sen PANG så kommer det!

Ha en fantastiskt helg,
Martini

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *