TAG team fredag

Ett riktigt gött pass blev det imorse. Nästa alltid gött men idag var det extra gött. Så jag tror att Susanne hade lite rätt när hon skrev att passen man missar är extra roliga. Idag var det extra roligt!

Styrka: Pull ups 1-5reps X 5
Martin: Körde viktade på 10 och 15kg. Riktigt kul när jag kör med Robban (Hulken) som utmanar mig att ta i!! Kan OFTA bli “nöjd” och inte pressa mig så hårt.. Men när han är med och skriker “kom igen nu era mother f*ckers” så kan man inte bli annat än taggad!!

Metcon: TAG team bear complex
AMRAP 20min
En springer 400m
Den andra kör så många var man hinner av:
1 Squat clean 35/25 (samma vikt genom hela)
1 Push Jerk
1 Back squat
1 Push Jerk
Byte efter den första är klar med 400m
Flest antal varv på complexet vinner!

Som sagt en riktigt go metcon! Kör den!!

Nej nu skall jag njuta av att SEMESTERN har börjat!

/Martin

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *