Team Chipper på Göta

Idag var det dags igen och på schemat var det team chipper. Alltid kul att köra i team, speciellt i en ny box. Styrkan var lite annorlunda mot vad vi är vana vid. Det blev 8st Burpees OTM i 5min samt lite teknikträning (jag som trodde jag kunde göra Burpees 😉 )

Metcon: Team Chipper 2 å 2 och dela hur man vill
50st Wallballs
50st Pull ups
50st Thrusters 40/25
50st KTE
50st Boxhopp 60/45
50st Push ups

Robban, Christer å jag körde ihop och kom in på 12:XX – yes ni läste rätt, den här gick att köra tre pers på men det var lite snurrigt.

Proudly Fire 10:20 (tror jag) sjukt bra kört!

Tilläggsträning: TABATA – Sit ups

Vi kan nu också berätta att Masthugget får stå ut med oss 1år framöver 🙂
/Martin

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *