The Chief

Vaknade och tänkte fan jag har glömt att ställa klockan ! Mycket riktigt så stämde det, men vilken tur att jag vaknade 05:25 🙂 Ställde klockan på 05:30 och kröp ner igen.

Styrka: Barbell rows 3122, 5,5,5,5,5
Martin: 30,35,40,42.5,45kg – Riktigt skön övning och man blir påmind varje gång hur viktig den är när man kör den
Susanne: 30,30,35,35,35 kg

Metcon: The Chief
5 varv av:
3st Power clean M 50kg/S 32,5kg
6st Push ups
9st Air squats
1min vila mellan varven

Martin: 292 reps var väldigt besviken direkt efter passet. Började med 60kg men höll kanske 5 reps med det sen tog det slut.. Sänkte till 55kg och höll några varv till men slutade på 50kg. Självklart är det styrkan som tryter men det är även tekniken. Fick hjälp av Mac under WODen och sista rundan satt det bättre och whips fixade jag ett varv mer än vad jag gjorde föregående rundor.. Och detta är något jag skall arbeta med på våra “special” lördagar för att få till tekniken. Känns faktiskt väldigt skönt när man har tid att ta tag i sånt här 🙂 Det blir så uppenbart när man har lite mer vikt och tekniken inte sitter. Något som jag skrivit om innan är att skriv ner när ni kör en “känd” WOD så ni har något att jämföra med när ni kör den igen. Jag körde the Chief för nästan ett årsen och det kan ni läsa om här. Och sånt här blir man glad av när man ser att utvecklingen verkligen går framåt!

Susanne: 374 reps!!! Idag kom hennes pass där hon kunde verkligen köra på sina styrkor som just är hennes styrka! Hon såg knappt berörd ut efter passet så nästa gång vi kör den så blir det tyngre. Grymt imponerad och när man läser här så kan man jämföra när hon körde den förra gången så blir man ännu mer imponerad. Bra kört gumman!

Efter passet blev det härlig stretch..

Vi hörs
/Martin

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *