Tillbaka i löpspåret!

Äntligen var det dags! Har varit sugen på en löptur ganska länge nu och igår bestämde vi oss för att köra idag. Så härligt att vara tillbaka i Skatås och lyssna till allt fågelkvitter. Var ju minst sagt osäker på löpformen, då jag inte sprungit på nästan ett år. Förra rundan var när jag nådde mitt mål på 5 km under 30 min – i augusti 2012… Men, det var bara att värma upp och så ge sig ut i spåret. Tog det ganska lugnt och det var så skönt att känna att det funkade. Fortfarande. Och helt fantastiskt att vara ute i skogen igen! Till slut blev det 5 km på 34 min, vilket jag är riktigt nöjd med! Glad att jag tog mig runt utan att behöva stanna och gå liksom 😉 Nu lovar jag att det inte ska gå ett år till nästa gång också!

Kom hem och körde ett kort och skönt yogaflöde på ca 20 min, precis vad vi behövde efter löpningen. Eftersom jag hoppade frukosten och bara tog en proteindrink efter löpningen var jag minst sagt hungrig sen. Snabbmat à la paleo ser ut så här:

20130714-151851.jpg
Karrekotletter med sallad och örtmajonäs.

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *