Tillbaka till lådan

Det låter mycket coolare på engelska än på svenska ha ha.. Så back to the box!

Styrka: Pull ups 8,8,8,6,6,6
Martin: Det är faktiskt tufft med strikta 8or. Ingen extravikt här inte men glad ändå.
Susanne: 1 rep OTM 10 min: fria pullups (nästan hela vägen upp iaf) första 7 min, sen kämpade hon på med ett tunt band. Vilken utveckling! Så otroligt skönt att pullups äääääntligen sitter där – jag har kämpat så länge!

Metcon:
21 Thrusters 45/30
15 TTB
15 Thrusters
12 TTB
9 Thrusters
9 TTB

Martin: 6:28 – Fy fan vad tungt det var med thrusters idag.. Är väl oftast det men idag var det verkligen tungt.
Susanne: 5:17 skalade till 25kg – Grymt kört! För första gången kändes det okej – t o m nästan bra – med thrusters i en wod! Brukar alltid annars vara ett litet helvete tycker jag, men oj vad det lossnade idag! Nästa gång ska jag lägga på mer vikt!

Nu ska jag leka lite med mina nya voodoo floss band 🙂

/Martin

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *