Träning med Göteborgs bästa PT

Äntligen är det dags igen! Jag är på väg till gymet för ett pass med min PT Marcus Evaldsson och det ska bli så kul! Känns inte riktigt som jag hunnit med den träning jag hade velat sen vi körde förra gången i början av april, men jag är på väg åt rätt håll iallafall. Har satt upp några mål som jag ska nå innan jag fyller 30, för då ska jag vara i
mitt livs form – och sedan förbättra den! 🙂 till exempel ska jag springa 5 km under 30 min, ta 50 kg i bänkpress och kunna göra en riktig pullup och minska i fett%. Det är en bit kvar kan jag väl säga…men jag har ju drygt tre månader på mig 😉 idag blir det teknikträning på olympiska lyft och säkert nån riktigt jobbig wod på slutet. M har redan gjort sitt för idag, han var på gymet imorse när de öppnade och jag har fått rapporter om ett grymt pass – bra jobbat!!!

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *