Tuff tuff tuff…

Sitter just nu på tåget till Stockholm och detta är sista gången jag åker till 08-landet på vääääääldigt länge.. Hoppas jag 🙂

Den här vecka. Har det också blivit fyra pass och so far so good. Kroppen verkar svara bra på den ökade crossfitmängden. Men får inte glömma att vi har inte testat det så länge. Det som är minus är att det blir ett yogapass mindre i veckan. Har även tagit upp min besatthet av KStar igen.. Tur att boxen vi kör på börjar med mobility klasser nästa vecka 😉

Men i morse körde vi:

Styrka: DB snatch i kanske 10min? 2 reps / arm sen öka vikt
Började på 15kg och kom upp till 30kg.

Styrka: Fight gone little bad
2 varv av (1min vila mellan varven):
60sek på varje station
Wall balls
KCAL Rodd
Pull ups
Prowler push Varv 1:40kg Varv 2:20kg
Push press 40kg

Varv 1: 76reps
Varv 2: 80reps

Väldigt nöjd att jag lyckades pressa mig mer på andra varvet, tack Sara 🙂 Kul att ÄNTLIGEN få köra lite riktig Prowler också.

Vi hörs och jag tuffar vidare och hoppas tåget inte blir försenar ha ha..
/Martin

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *