Tungt tungt och tungt

Idag kom jag på vad jag önskar mig i julklapp, det märkliga är att jag inte kommit på det tidigare. Men bättre sent än aldrig och det är faktiskt inte långt till jul. Ni kommer snart förstå vad det är 😉

Styrkan idag: Dips / Ring dips 5×3-5reps 2sek i toppläget
Martin: Phu vad tungt det är i toppläget i ringarna och när man ska utåtrotera händerna!!!
Susanne: Körde dips och kämpade på

Metcon: En variant av Linda
10-1 av:
Front squat
Power Clean
Push ups med gummiband

Martin: 15:45 – 50kg, Den här veckan har tagit på benen. Trodde jag skulle fixa 55kg på både FS och PC men när det var dags för PC på 55kg så hade jag NADA tryck i benen så det var bara att vara klok och skala ner. Nöjd med tiden.
Susanne: 15:50 – 35kg, Linda är go som vanligt.

Har ni kommit på vad jag önskar mig? Precis! Ringar från Rogue. OBS måste vara från Rogue ha ha..

Nu blir det mat på 28+ Mmmmm….

/Martin

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *