V24 har börjat

Så då är veckan igång. Har börjat med en riktigt dålig ovana de senaste söndagarna. Kan inte somna i tid! Inatt blev det inte sömn förens runt 01 och det är inte min lilla paleokropp van vid. Men klockan ringer 05:25 ändå och det är dags att fånga dagen. Men hade det inte varit för Marcus så hade jag nog legat kvar i sängen och tyckt synd om mig själv.

Styrka: Bänkpress 3,3,3,1,1,1
Martin: Oh yes nytt PB idag 102,5kg Bänkpressen är nog min starkaste övning. Tar mer där än i en knäböj. Yes så fel tränad hann jag bli innan crossfiten. Men det håller vi på att ändra på.
Susanne: Närmar sig sitt mål på 50kg, det blev nämligen ett försök på 47,5kg Det gick inte vägen idag men det kommer. Hon var mycket nöjd med sin prestation på 42,5kg och när hon är nöjd DÅ är det bra.

Metcon:Äntligen måndag
21-15-9 av:
Power clean M 50kg S 30kg
Pull ups
Front squat M 50kg S 30kg
Viktade crunches M 20kg S 15kg

Martin: 12:53
Susanne: 13:20 – Inte långt efter mig 😉
Vilken tur jag inte stannade kvar i sängen, för det här passet skulle jag inte vilja missa. Efter jobbet så blev det en sväng till fysiken igen, ett yogapass stod på schemat. Faktiskt väldigt skönt att lägga in det några timmar efter crossfiten.

Vi hörs,
Martin

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *