V5 = PB-vecka

Äntligen fick Susanne och jag köra tillsammans igen! Och vilken vecka det har varit för mig och alla andra som har flyttat sina gränser liiiite till.

Styrka: Marklyft 3,2,1,3,2,1
Susanne: Satte nytt PB 102,5 kg. Riktigt bra.
Martin: Testade sista tvåan på 140kg och det blev en etta.. Sen kom Susanne fram och berättade att hon satte nytt PB. Då kunde jag inte vara sämre så jag slängde på 155kg och drog upp skiten! Mycket tack vare Kriff som peppade mig med att han ville testa 150kg (vilket han också klarade, grymt!) och Susanne som utmanade mig. Tack!!

Metcon: AMRAP 7min 3-6-9-12 osv av:
Hang squat clean 45/30kg
C2B Pull ups

Martin: 12 kom jag till och skalade till 40kg samt vanliga Pull ups.
Susanne: 12 + 7 reps och skalade Pull upsen

Efter jobbet så blev det ett mycket trevligt besök till The Barn, där vi mumsade på en jättegod burgare och..

20140131-201045.jpgSötpotatis pommes!!! Äntligen har det kommit!

Två PBn på en vecka, det går bra nu 😉
/Martin

Print Friendly

2 reaktion på “V5 = PB-vecka

 1. Hej! Äter paleo och ska till Göteborg om några helger o behöver lite tips på restauranger/lunch/caféer som funkar för en?? De här sötpotatispommesen såg ju grymma ut, var de glutenfria? Vet du om de använde veg.oljor? Och biffen tog ni bara utan bröd eller fick ni den i salladsblad?:)

  • Hej Sofia!

   Sötpotatis-friesen hittade vi på The Barn (thebarn.se), supergoda! Antar (hoppas!) att de är glutenfria men vi frågade inte, vet tyvärr inte heller vilken olja de friterats i. Vi var bara så glada att äntligen få sweet potato fries i Sverige 🙂 Burgaren kom med en liten sallad på sidan. Det finns några ställen med lchf-alternativ, där man ofta kan plocka bort mejeriprodukterna. Cafe Kosmos har alltid ett lchf-tillbehör till t ex sin burgare. På Ma Cuisine (vid Domkyrkan) finns en jättegod räksallad med saffransaioli som vi gärna äter till lunch om vi är på stan på helgen. Pita har en lchf-tallrik som man kan göra en paleovariant av. Om du kan tänka dig lite ost så har Lasagneria en härlig lchf-lasagne. Finns också ett ställe som vi inte testat än, TomTom, som erbjuder en “paleobox”. Verkar lovande!

   Ha det så bra här i Göteborg och lycka till med ätandet!
   /Susanne & Martin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *