Välkommen 2015!

Andra dagen på det nya året och idag kan man ju lugnt säga att det blåser nya vindar. Undra vad det är de för med sig? Det skallrar iallafall rejält om vår inglasade balkong just nu…

Bättre tur med vädret hade vi på nyårsafton! Boxen var stängd och vi bestämde oss istället för en löprunda i Skatås, tillsammans med några andra från boxen. Vaknade upp i ett dimmigt Göteborg, men lagom tills vi gav oss ut i spåret så lättade dimman och solen gjorde sitt bästa för att lysa igenom diset. Otroligt vackert! Det blev en nästan magisk tur runt 8 km-spåret och vi blev, som vanligt när vi väl tar oss upp dit, påminda om hur fantastiskt det är ute i naturen och hur skönt det är att träna utomhus. Så, jag satsar på att det ska bli fler löprundor i Skatås det här året. Med tanke på att 2014 totalt bjöd på tre, varav två i Skatås och en på Mallorca, är det nog inga högre odds på den satsningen. Och med så trevligt sällskap som i onsdags så kommer det bli himla trevligt dessutom!

Igår var gråvädret tillbaka, säkert tacksamt för alla som helst tillbringade dagen i soffan. Vi tog en rejäl sovmorgon och åkte sedan till boxen för några timmars tjöt och träning. En del pass blir det mer av det ena än av det andra… Jobbade mig igenom pass nr 36 på mitt olyprogram och börjar verkligen närma mig slutet nu. Fyra pass kvar bara! Ska bli skönt att avsluta programmet och kul att börja med något nytt. Nu när det precis blivit nytt år känns det ju extra passande att också dra igång med en ny träningsplan. Och det gjorde Martin igår! Han får berätta mer om det själv – det verkar iallafall som att han hittat något riktigt bra. Jag höll mig förresten inte helt till min programmering igår, utan stoppade in några overhead squats också. Satte nytt PB med 5 kg för två veckor sedan och det kändes faktiskt ganska lätt då, så jag var sugen på att testa igen. Så på med 43 kg på stången och yes, den satt! Försökte även på 45, men det gick inte. Grymt nöjd ändå med ytterligare 3 kg ökning och från 35 till 43 kg på bara ett par veckor. Det går bra nu!

IMG_9651.JPG

Print Friendly

2 reaktion på “Välkommen 2015!

  1. Haha, jag tyckte först att det var en oväntat vinglig OH squat tills jag såg att hela bilden var lite sned 🙂 Och jag såg ju Insta-filmen och såg att det var fint. 2015, året då jag blev så gammal att synen försämrades redan 2a januari.

    • Haha, ja i det här fallet var det fotografen (jag) som ställde kameran lite snett. Dock förekommer det garanterat vingliga oh squats också 😉 Så än så länge kan du nog vara lugn vad gäller synen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *