Världens godaste chokladpaj?

20140307-160640.jpg
Ja, det är faktiskt mycket möjligt att det här är just det: världens godaste chokladpaj! Och inte bara det, utan världens godaste paleochokladpaj dessutom!

Receptet hittar du i min favoritkokbok The Paleo Chocolate Lovers’ Cookbook eller på den här länken. Det är enkelt att göra, om du bara har en matberedare. Behöver inte ens diska den mellan degen och fyllningen!

20140307-161136.jpg
Först: mixa ihop ingredienserna till botten.

20140307-161217.jpg

20140307-161233.jpg
Tryck ut degen i en form, funkar både med en springform och en djup tallrik. Se bara till att den är lagom stor – 7 tum eller ca 15 cm i diameter. En vanlig svensk springform brukar vara 22-24 cm, så det här blir en mindre paj.

20140307-161424.jpg
Kör alla ingredienser till fyllningen i matberedaren. Som sagt, du behöver inte diska den först.

20140307-161519.jpg
Häll fyllningen i formen och in i kylen några timmar. Klart!

20140307-161608.jpg
Perfekt efterrätt till en god middag!

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *