Vecka 2 here we go

Så då har veckan tagit fart som vi brukar säga “på bästa sätt med CF” 🙂

Det var ett väldigt behagligt måndagspass idag kan man säga, vi började med OTM i 10min med Hang squat snatch (vi körde med stången) och det går bättre och bättre. Jag glömmer ibland att det är bara några dagarsen jag endast körde med pinnen.. Ja träpinnen. Men nu börjar mina fotleder att samarbeta mer med mig och det gillar jag 🙂

Metcon:GPP cirkel
3 varv av:
45s arbete, 15s vila och 30s vila mellan varven.
1. Hand to hand KB swing M 24kg S 16kg
2. KB Clean and press med vänstern M 18kg S 12kg
3. KB snatch valfria handbyten M 18kg S 12kg
4. KB Clean and press med högern M 18kg S 12kg

Sista varvet körde vi utan vila mellan bytet av övning och det var tufft å härligt.

Man glömmer ibland att man utvecklas och man tror att man står still.. Inget händer och alla andra bara blir starkare och mer vältränade. DÅ är det bra när man har några pass nerskrivna på en blogg, på ett hederligt papper eller kanske en träningsdagbok? Detta hände mig nu efter passet och vilken chock jag fick när jag jämförde några pass som Susanne och jag gjorde när vi började i Juli.. Otroligt här fort det gått! Och skall bli ännu roligare att se vart 2013 tar oss 😉

Såg en bild igår som ja tyckte passade väldigt bra att posta här, den säger ganska mycket om vad vi håller på med:

20130107-130611.jpg
Sköt om er!
/Martin

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *