We’re back!

Yes imorse så var det äntligen dags igen! Som vi har längtat efter att kunna köra igen. Skönt att det onda i halsen försvann så fort som det gjorde.

Styrka: Deadlift 5,5,5,5,5
Martin: det var länge sen vi skulle köra upp till en tung femma. Har bara historik på treor och min tyngsta trea ligger på 120kg. Så målet var att försöka på det och det gick! Kändes faktiskt ganska “lätt”.
Susanne: 80kg blev det för Susanne, men det såg lätt ut.

Metcon: OTM i 15min av:
3st Pull ups
3st Wallballs 10/6
3st Burpees

Så jävla gött att köra ihop med Susanne och Early Birds igen! Det blev även att jag körde CTB istället för Pull ups på några av varven. Och vet ni vad? Wallballsen kändes för första gången lätta 😉 Känslan efter passet var obeskrivlig och när det gör det så är det verkligen ett tecken på att man gör det man verkligen vill göra.

Tilläggsträningen blev prowler race i 5min, 2 lag, ett race! Resultatet? Oavgjort, helt rätt – alla är grymma!

/Martin

Jag som har semester en vecka till passade såklart på att stanna kvar en stund på gymet och nöta på med det jag vill förbättra. Körde några övningar för att stärka upp grepp mm till pullups, övade huvudstående (nu kommer jag upp själv mot väggen och kan stå fritt några sekunder, yay!), testade ghd-maskinen och fick lite halvt panik utan min säkerhetslina Martin och avslutade med double unders innan en lång stretch. Och, det blev rekord! 20 DU i rad! Do your practice and all is coming…

/Susanne

Print Friendly

En reaktion på “We’re back!

  1. Wait, Wait, is the same Viacom company whose marketing team were putting video up on you tube, then watching Viacom legal pushing google to have all Viacom stuff taken off, then having the marketing guys put it back on? Yeah, thought so.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *