Whole30 dag 10

Tänk, en tredjedel är redan avklarad! Tidigare idag kändes det som att jag var precis i början och att det är evigheter kvar. Men så är det ju faktiskt inte – tur att bloggen håller koll åt mig 🙂 Lyxade till det i eftermiddags och köpte hem riktig parmaskinka (den enda helt utan tillsatser) och tog några skivor till mellanmål. Skönt att inte vara panikhungrig innan middag – ett litet mellanmål på eftermiddagen är nog precis vad jag behöver!

En härlig fredag på många sätt idag: riktigt rolig team wod på crossfiten och så fick jag se Martin göra riktigt fina progressioner på muscle ups. Vilken dag som helst sitter den där! Sen fick jag resultatet från tentan jag gjorde förra veckan – jag klarade den! Äntligen är den kursen avklarad! Och sen, sist men inte minst, kommer världens bästa sambo hem med fina blommor till mig! 🙂

Dagens mat
Frukost: köttfärsfrittata
Lunch: lammköttbullar i tomatsås, med tomat (salladen hemma hade visst tagit slut)
Mellanmål: några skivor parmaskinka
Middag: högrev från crock poten, med sötpotatisklyftor, stekt svamp, surkål, avocadosallad och pesto. Så himla gott!
Kvällsmål: en kopp äpplepajte – skönt att vara tillbaka i gamla rutiner och inte behöva äta massor efter middagen

20130125-204708.jpg

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *