Whole30 dag 15 – halvvägs!

Idag, den 30 januari, har jag sett många som precis gått i mål på sina Whole30-utmaningar – alla de som startade direkt när det nya året började. Själv har jag halva kvar…men faktiskt också hälften gjort! Min lunchdejt idag blev inställd och jag hade ingen matlåda i reserv, så ut på stan och leta nåt vettigt att äta. Hamnade till slut på Hemköp och var på väg att ta en grillad kyckling när jag upptäckte laxen. Varmrökt lax, 125 g, endast lax och salt – perfekt! Plockade ihop en sallad med bl a ägg, räkor och avocado från deras salladsbuffé och så var lunchen fixad. Tyckte det blev en rejäl sallad och tog dessutom ett mellanmål på eftermiddagen, men ändå var jag jättehungrig när jag kom hem. Och nu efter middagen är jag hungrig igen, så det får bli lite nötter till kvällsmål. Kanske var all löpning imorse som satte fart på förbränningen 😉

Dagens mat
Frukost: köttfärsfrittata
Lunch: lax-, ägg-, räk- och avocadosallad
Mellanmål: parmaskinka
Middag: cinnamon beef stew, broccolimix, surkål, oliver och aioli
Kvällsmål: cashewnötter

Ikväll har jag packat väskan dessutom, för imorgon börjar ett nytt äventyr för min del…nervöst, pirrigt, häftigt, spännande – och lite skrämmande – vad har jag gett mig in på?! Får se om det blir en rapport imorgon kväll 🙂

20130130-202941.jpg

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *