Whole30 – dag 25

Igår blev precis en så lugn och skön dag som jag behövde – inget planerat och inget att åka iväg på. Martin åkte iväg till gymet som ni såg och jag var också träningssugen, men kände att jag behövde bara vara hemma ändå. Så det blev Vinterstudion, plock och fix hemma och förstås en del matlagning. Efter att länge ha funderat på det gjorde jag också slag i saken och försökte mig på att göra mandelsmör i matberedaren. Av endast mandlar. Och…det funkar! Men kräver tålamod, minst sagt. Det stod att det skulle ta runt en halvtimme – själv höll jag på i 50 min… Nu handlar det som tur är mest om att passa matberedaren och skrapa ner från kanterna när det behövs. Men nu vet vi att det funkar iallafall 🙂

Dagens mat (så mycket gott!)
Frukost: äggröra med bacon och rödlök
Lunch: hamburgare med svampröra, paleoketchup (majonäs med tomatpure) och gurka
Mellanmål: kanelkokoschips och mandelsmörsröra (mandelsmör, kokosmjölk, kakao, vaniljpulver)
Middag: tacofärsfyllda paprikor i ugn med tacosås, raw food-ost och sallad
Kvällsmål: hallonmousse med mandelsmör

Mätta och belåtna sov vi riktigt gott sen!

20130210-115641.jpg

20130210-120835.jpg

20130210-120846.jpg

Print Friendly

3 reaktion på “Whole30 – dag 25

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *