Whole30 – dag 29

En dag kvar!!! Ja nu springer dagarna iväg och jag ser verkligen fram emot fredag! Sååå mycket gott som jag ska njuta av 😀 Men än så länge håller jag mig till Whole30 förstås, ända in i kaklet! Ska bli intressant att se mätningarna på fredag morgon och om det här har gett något resultat även där. Oavsett det så har jag fått med mig en hel del nyttiga erfarenheter och lärdomar. Till exempel att jag faktiskt överlever en hel månad utan choklad – tro det eller ej 😉

Testade ju mina nya Oly-skor idag – det blev måååånga overhead squat kan jag säga! Förutom som styrka ingick det även i woden, så totalt över 80 oh squats. Skorna var kanon till det! Inte riktigt lika bekväma att springa 5×400 m i, men det funkade och jag kanske vänjer mig så småningom. Eller så tar jag mina vanliga Nano-skor när det står löpning på schemat helt enkelt 🙂

Dagens mat
Frukost: bästa frittatan med tacofärs och sötpotatis (nu ligger receptet uppe!)
Lunch: köttfärssås med sallad
Mellanmål: rökt skinka
Middag: kalkonfilé med pesto, rostad vitkål och stekt svamp

20130213-195500.jpg

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *