Whole30 dag 3

Redan inne på dag 3, det går snabbt det här. Eller…inte… Men men, dagarna går iallafall och jag tror det är som segast första dagarna. Blir lätt så att jag tänker på vad jag inte får/vill/ska äta och känner mig begränsad, istället för att fokusera på all den goda mat vi faktiskt äter och vad syftet med hela den här utmaningen är. Så nu har jag börjat läsa It starts with food, boken som är skriven av de som startat Whole30. Bästa inspirationen!!! Får bli några sidor om dagen tror jag, för att hålla motivationen uppe och tankarna på alla våra goda paleo treats borta 😉

Dagens mat
Frukost: kokta ägg och hamburgare
Lunch: köttfärsbiffar, pesto och broccoli/blomkål/morotsblandning
Middag: restparty med köttfärsbiff, fiskgryta, rödlökssallad, grönsaker, surkål och pesto. Visst ja, sötpotatis pommes frites också. Och lite salami. Mätta och belåtna blev vi 🙂

20130118-191210.jpg

Print Friendly

2 reaktion på “Whole30 dag 3

  1. Hej!! Jag och min man kör med whole30, vi är inne på dag 12 🙂 om ni inte hittat sidan nomnompaleo måste ni besöka den! Hur många bra recept som helst!! Lycka till!

    • Hej Malin!
      Kul att ni också kör – hoppas det går bra! Tack för tipset, var länge sedan jag kollade den sidan nu så får ta mig en titt igen 🙂 paleomg.com och theclothesmakethegirl.com har också massa bra recept. Lycka till med resten av er whole30!
      /Susanne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *