Whole30 dag 8 – på konferens

Idag väntade en utmaning – att följa Whole30 fast jag skulle med jobbet på konferens till the Reef i Frederikshavn. Hade mailat mina önskemål innan, men det brukar kunna gå lite hur som helst ändå. Den här gången har jag blivit glatt överraskad! På båten imorse fick jag en genomgång av vad jag kunde äta på buffén och dessutom gjorde köket en egen omelett till mig, med räkor och stekt svamp till – perfekt! Mina kollegor har varit rätt så avundsjuka på min mat under dagen – och det hör inte till vanligheterna 😉

Dagens mat
Frukost: omelett med räkor, stekt svamp och grönsaker, en kopp te
Lunch: räkor, rökt lax, tonfisk, avocado, ägg, sallad och majonäs
Mellanmål: bär, frukt och nötter
Middag: ugnsbakad lax, rökt lax, räkor, varma grönsaker och rostbiff
Kvällsmål: rostade pecannötter

Yes, räkor till både frukost, lunch och middag haha – det var första gången 🙂 får se vad de bjuder på imorgon!

20130123-211624.jpg

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *