Wihoooo – målet uppnått!!!

Yes, där satt den! Igår gjorde M ett kanonlopp på Prinsens minne och idag var det min tur att se vad träningen har gett. Tidigare i våras satte jag upp några mål inför min födelsedag om en dryg vecka, ett av dem var att springa 5 km under 30 min. Senaste tiden har löpningen blivit lite eftersatt – och crossfiten har tagit över (det är ju så himla kul!), så jag var lite tveksam om jag skulle fixa det. Men försöka måste man ju! Så för ett tag sen bestämde att idag var dagen. Dagen då rekord skulle slås, mål uppnås och jag få kämpa som bara den. Lite nervositet kom som ett brev på posten innan start. M var helt säker på att jag skulle klara av det och peppade upp mig. Så…efter rejäl uppvärmning var det bara att köra igång. Fem km, det är ju ingenting. Och ju fortare det går, desto snabbare är det över. Eller hur?! 🙂 M hade lovat att vara hare och hålla rätt tempo så att jag skulle slippa tänka på det, tack älskling! M drog igång klockan och så var vi iväg. Kändes som det gick väldigt fort… Var riktigt tufft periodvis och jag längtade bara efter att höra klockan pipa för då har det gått en kilometer. Hade lust att stanna mer än en gång kan jag säga, men envisheten höll mig igång och jag lyckades hålla tempot. Förutom i de sega backarna förstås, puh! Sista kilometern kämpade jag allt vad jag kunde och läääängtade efter att få komma fram – fick uppdateringar från M allt oftare ju närmare målet vi kom. 500, 400, 300, 250, 200, 150, 100 – MÅÅÅÅL!!! Äntligen! Föll ihop i en liten hög mitt i spåret haha, helt slut. Men, jag fixade det! Med massa pepp från min fantastiska löpcoach/hare och en jäkla envishet löste jag det till slut 😀

Nu ska jag njuta av det en liten stund innan det är dags för ett annat mål att uppfyllas – idag ska vi avsluta 60 dagars 6 pack promise!

Visst ja, tiden! Jo, på 29:34 korsade jag mållinjen – nästan en halvminut till godo 😉

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *