Yoga + barfotalöpning = söndag

Vilken söndag, solen skiner och vi är lediga. Så härligt!

Vi startade dagen med ett “kort” yogapass imorse. Susanne var min lärare och vi körde igenom flödet som dom har i sin utbildning. Detta är precis samma yoga som vi kört innan så jag tänkte “javisst gumman, vi kör!” Men det här passet var det tuffaste jag kört.. Det var inte det att det var andra övningar men själva flödet var tufft och vi körde läääänge (tyckte iaf jag) ca 80min… Men så härligt när det är klart. Sen känns det extra lyxigt att få privatundervisning 😉

Efter detta så kunde vi inte stå emot att gå ut och då bara hoppade våra fötter ner i våra minimalistiska skor. Idag blev det en längre runda för mig, 2,25km. På något lustigt sätt så känns det barnsligt kul att springa nästan barfota. Vet inte vad det är men jag gillar det! Höll ett lugnt och jämt tempo men ska bli intressant att se hur fötterna reagerar imorgon. Än så länge har jag inte känt av något. Susanne körde sin egna runda och har ett fint klipp i steget.

Vi hörs och imorgon är det the fugitive som gäller, längtar!

/Martin

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *