Yoga for runners

Länge har jag ratat yoga men idag hände det! Ett yogapass.. Inget “riktigt” men körde ett här hemma. S har pratat länge om hur bra det är om man är stel och stel är jag. Ofta behöver jag höra något fler gånger och älta det lite för mig själv och utvärdera om det är något för mig eller ej. Rätt eller fel men när jag väl insett att det är bra för mig då kör jag! 🙂 För att kunna få mer utväxling i löpning och crossfit så måste jag göra något åt det. Första steget har varit uppvärmning, ja ni läste rätt.. Den här killen har knappt ens kört uppvärmning och det får jag sota för nu. MEN märker skillnad och har blivit smidigare! För att ta det en nivå till nu så tänker jag börja med 1 gång / veckan med det här passet Yoga for runners

Körde första passet nu ikväll och det var lite jobbigare än vad “macho” M trodde 🙂 Blev t.o.m svettig!!! Fick bekänna färg men körde det fullt ut. Allt kanske inte blev rätt men nästa gång är S med mig och visar mig MEN JAG GJORDE DET!!

Håller er uppdaterade om hur det går så stay tuned!

/M

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *